Bestill Annonse
Logg inn

Jeg vil fortelle om ny verdensborger

Totalt 5

Emrik Ilias Myrland Johnsen

Den 10. Februar kom lille Emrik Ilias til verden 3 uker før tiden. Han veide 3510 gram og var 49 cm lang. Sender en stor takk til fødeavdelingen på UNN Harstad for god oppfølging og stor støtte. Stolte foreldre er Åse-Kristhin Myrland og Morten Johnsen.

Gregor Nedrelid Linck

Vel er dagene travle med 3 aktive gutter, men nå er det på tide at Nord-Norge får vite at Gregor Nedrelid Linck ble født 22.oktober 2016. Glade foreldre er Nicolay Nedrelid og Vannina Linck. Gregor ble født i Saint Julien i Frankrike og bor der sammen med sine brødre Filip og Elliot. Farmor er kjempeglad for sine tre flotte gutter.

Emil

Emil kom i full fart til verden 1. mars kl. 00:25 i Berlin, Charité Virchow-Klinikum. Han var 47 cm lang og veide 2630 g. Vi nyter den første tiden hjemme og gleder oss over å bli kjent med lillegutt. Takk til familie og venner for alle hyggelige hilsener.

Sofie

22.02.17 kl 00.05 kom endelig den nydelige prinsessa vår, Sofie, til verden, åtte dager på overtid. Hun var 3515 gram, og 52 cm lang, helt perfekt!! Tusen takk til alle engler på føden i Harstad, dere er helt fantastiske! Hilsen Martha Gullesen og Tom Marius Gjertsen Kalvik Foto: Smilehullet.com

Ella Sofie

Den 05.03.17 kom Lille Ella Sofie til verden ved Stavanger universitetssykehus. Hun var 3388gr og 48 cm lang. Ella hilser masse til familien Harstad som gleder seg masse til å treffe henne. Stolte foreldre er Stine Eriksen og Gustav Larsen Skjæveland.