Bestill Annonse
Logg inn

Vi gratulerer

Totalt 4

Daniel 13 år

Hipp hurra for vårres kjære Daniel Ness Pedersen som fyller 13 år 22.mars. Du er en kjempe god, morsom og omsorgsfull gutt som vi alle setter stor pris på! Vi er veldig glad i deg og håper at du får en fin dag. Mange klemmer fra Sindre, Erlend, mamma og pappa

Tittel her

Tekst her

Mia Granrud Hansen er blitt 20 år!

He-hehe . . . tiden flyr fortsatt?! Vi kan godt huske at du gjennom ungdomstiden har hatt nedtelling til de viktige merkedagene; "fjortis", 16 år, 18 år . . . og denne gangen hele 20 år! Vi gratulerer deg masse med nok en bursdag i den laaaange rekka! Du er blitt en flott, selvstendig og ansvarsfull jente, med et godt smil, en løs latter og et smittende humør! Nå styrer du livet ditt selv . . . og må ta dine egne valg; BRA!!! Bare husk ordene våre; - tenk positivt, vær optimist og du skal se at livet blir alt du ønsker og vil! En stor bursdagsklem på din 20-årsdag fra Jostein, mamma og pappa! Vi sender også en bursdagshilsen til din kjæreste og turteldue Robert Larsen (Lødingen), som fyller 20 år lørdag 25.03.

Markus 16 år 22.mars.

Gratulerer så mye med dagen! Du er en flott ungdom, som vi er veldig glad i! Hilsen mamma og pappa! Sender samtidig en hilsen til tanter og onkler samt lille Martin på Borkenes!