Bestill Annonse
Logg inn

Vi gratulerer

Totalt 5

Nils Arne Rasmus fyller 75 år!

Kjære pappaen min; "Alt du gjør, gjøres med kjærlighet, rådene du gir, fortelles med ærlighet Du vet ofte bedre, enn jeg innrømmer, og du støtter meg alltid, når jeg følger mine drømmer Den som har den beste pappaen i verden, er nok meg, og jeg vil avslutte med å si, at jeg er kjempeglad i deg." Gratulerer så mye med dagen, evigunge du! Vi er heldige som har deg. Stor klem fra Marthe, Kim, Kassander og Karlotte. Konemor Sissel, Marius og Tommy hilser også.

William 14 år

Gratulerer så masse med 14 års dagen din William. Vi er super stolt og gla i dæ. Klem fra Vebjørn, Jan-Erik og Mamma.

Hipp Hurra!

Tenkt at Prinsessa allerede fyller 9 år! Hipp hurra så fort tiden går, Selina fyller allerede 9 år! Flink på skolen, flink med småsøsken og ei fantastisk datter! Vi er alle glad i deg og håper dagen din blir like fantastisk som du er. Masse klemmer fra Lillebror Felix, Dyveke og pappa.

Frida Dybvik Hansen 13 år

Gode og flotte tenåringen vår. Med beina godt plantet og vet hvor du står. Du hjelper gjerne til og tar ofte i et tak. Ukesoppgaver, steller hestene og rir gjerne barbak. Du trener svømming og trives godt på ditt lag. Vi håper du får en fin bursdag. Vi er kjempeglad i deg! Mange bursdagsklemmer fra Nora, mamma, pappa, kattene og hestene.

Linus Émil 1 år

Hipp hipp hurra for Linus Émil som fylte ett år 17 oktober. Vi er alle sammen veldig glad i deg, klem fra mamma og pappa å resten av familien ??