Bestill Annonse
Logg inn

Vi gratulerer

Totalt 6

Rachel Constanse, 18 år.

Er det mulig, lillepia er blitt stor, 18 år og myndig i dag. Har allerede bodd hjemmefra i ett år, og du fortsetter "hybellivet" med din kjære. Kjipt at sensorene på Harstad Trafikkstasjon har fellesferie, du som har vært klar for oppkjøring helt siden påske, men ikke såååå lenge til høstferien. Vi håper at du får en flott dag, og at det blir tid til litt feiring før du reiser igjen. Gratulerer så masse med 18 årsdagen fineste Rachel. Vi er veldig glad i deg. Suss og klem fra Wulff, Andrea, Webjørn, Pål Rainer og mamma.

Thea Fjelli 15 år

Vi gratulerer Thea Fjelli, Oslo, så mye med 15-års dagen i dag. Hun feires i grenda med familie og venner. Christian, mamma og pappa gratulere dæ hjerteligst med dagen. En stor klæm sendes fra Oslo til familie i nord.

Simone Emilie 6 år

Fredag 11. august fyller godjenta Simone Emilie Salaxar Bendiksen hele 6 år og er straks skolejente. Farmor og farfar på Stornes gratulerer så mye med dagen, og hilser samtidig til lillesøster Selma Lovise, mamma Nicole og pappa Fredrik. Håper vi kan ha en liten feiring når vi kommer nedover i neste uke.

Gratulerer med rubinbryllup!

Vi vil gratulerer mamma og pappa, May Holm og John Næss, med 40 års bryllupsdag 12.8.2017. Dagen feires på Holm sammen med familie og venner. Vi beundre dokker og e veldig glade i dokker! Varme klemmer fra barn, svigerbarn og barnebarn.

Aase Mari 18 år

Da e endelig dagen hær og vi kan feire Aase Mari sin 18 års dag. Den 14 aug kl 00.11 før 18 år sia, så du dagens lys. Å nu e det e heilt utrolig at du e blitt voksen og kan endelig få bestemme ALT sjøl. Du har bestandig vært bestemt og hatt dine meninge, men samtidig utrolig snill og omtenksom for andre. Håper du får en strålende dag og lykke til videre inn i voksenlivet. Husk at vi e kjempegla i dæ, og at døra bestandig står åpen uansett ka det sku være. Mange klemmer fra Mamma og Ole og Jonas.

Aase Mari 18 år

Jeg vil sende ett stort voff til min turvenn Aase Mari. Gratulere så mye med dagen. Håper vi får mange flere turer sammen. Masse kos fra Fernando