Bestill Annonse
Logg inn

Vi gratulerer

Totalt 6

Mathias fyller 13

Gratulerer med inngangen til tenårene. Store klemmer fra mamma, pappa og Jone.

Margareth Øverås Dagsvold 20 år

Fyller 20 år den 15.feb.Hun får masse gratulasjoner fra mamma , pappa, Martin og Alexander m/familie . Sender samtidig varme gratulasjoner til Poy som fylte 20 år den 14 feb.

Tuva 6 år

Søndag 19 februar fylle Tuva Holand 6 år!! Mamma å pappa si store pia, skole klar så det hold. Mathea sitt store forbilde å verdens beste storesøster. Vi gratulere dæ så masse me dagen å håpe den bli like super som dæ ?? suss å klæm fra Mathea, mamma & pappa.

Jostein Granrud Hansen er 16 år!

Tiden flyr, nok en bursdag i den laaaange rekka, så bra! Onsdag 22 februar blir Jostein Granrud Hansen 16 år, og da er det "pangstart" for den etterlengtede øvelseskjøringen; et par tusen tiltenkte kilometer de neste 2 årene?! Vi gratulerer deg masse med bursdagen; - passer jo bra med litt kake og rabalder?! Og det skulle forundre oss stort om det ikke dukker opp en og annen kuuuul overraskelse?! . . . til lykke med dagen, Jostein! Bursdagshilsen fra Mia, Robert, mamma og pappa! Mor og far i Lamarka, og bestemor i Engerdal hilser også til deg . . . shaken, not stirred!

Irene Andrea Blix 85 år, 22. februar

Kjære kone og snille mamma, svigermor, bestemor og oldemor. Gratulerer med 85-årsdagen. Vi er veldig glad i deg. Stor klem fra Birger, Eilen, Ole, Bjørn-Ivar, svigerbarn, barnebarn og oldebarn.

Tittel her

Tekst her