Bestill Annonse
Logg inn

Vi gratulerer

Totalt 4

Lorenzo 13 år

I dag 14 januar har vi plutselig en tenåring i hus:) Lorenzo Silester Nordby fyller 13 år :) Du e en super storebror for Carmen og Sebastian å en like super sønn å bonussønn:) Regne med feiringa på Fun Parks va super å så blir d så klart kaker å pakker hjemme på dagen :)Vi e masse gla i dæ:) <3 stoooor klæm fra Pappa, Live, Carmen og Sebastian :)

Isaac 13 år

Hurra... i dag, den 24.januar, fikk vi oss en tenåring i hus. Tenk; for hele 13 år siden det kom en liten krabat til verden og i dag er han nesten like høg som både moren og faren. Verdens beste sønn og verdens beste storebror. Gratulerer så mye med dagen Isaac Aragon. VI e så utrulig glad i deg! Hilsen Mamma, Pappa og Elise. Isaac sender en liten hilsen til Daniel som også fyller 13 i dag..

Aron 2 år.

Hipp Hipp hurra for Aron som fyller 2 år den 18.januar. En liten gutt med mye futt, som gir oss mye glede og kjærlighet. Vi e kjæmpe gla i dæ lillevænn, klæm fra mimmi, far, tante\gudmor Caroline og Milo.

Asbjørn Andresen 74 år

Vår kjære pappa, svigerfar og snille bestefar, Asbjørn Andresen, fyller år i dag. Du er der alltid for oss, og du har gitt dine barnebarn mange fine minner, fra snekring i garasjen til grilling ved havet. Håper det kommer mange flere slike opplevelser i tida framover. Vi er veldig glad i deg! Stor klem fra din datter Sylvi, Håvard og godguttene dine Marius og Sander. Pusur hilser også!