Bestill Annonse
Logg inn

Unge fyller år tom 12 år

Totalt 20

Villemo Marina 8 år

Hipp hurra førr våres snille gode supre sprudlende Villemo Marina. Gratulerer så så masse med dagen hærlige du. Milliona gode klemma fra mor Rita og far Tor. Uendelig glad i dæ.

Vi gratulerer Henning Opdal Søreide med 10-årsdagen i dag

Oppfinnsom, aktiv og glad for deg vi roper hipp hipp hurra! Sykling, klatring og speiding Vi gleder oss til feiring! Du er en kjernekar som vi setter stor pris på. Stor klem fra mamma, pappa og Erling! PS! Hilser til Tor Charles som fyller 60 år i dag.

Tiuz Nicolai Sandtorv-Georgsen 1 år

Hipp, hipp hurra for mamma sin finaste diamant, Tiuz Nicolai som fylle hele 1 år idag! Du e en solstråle som sprer uendelig med kjærlighet og glede til alle rundt dæ. Ikke minst en storsjarmør og hjerteknuser. Gratulere så mye med dagen mamma sin "Titi". Takk for det fineste året noensinne! Stor suss fra mamma og Mali.

Gustav 8 år

Hipp hurra til våres snille gode kule skøyergutt. Gratulerer med dagen hærlige Gustaven vårres. Milliona gode klemma fra mor Rita og far Tor. Uendelig glad i dæ.

Henrik i Bødø fyller 4 år

Storsjarmøren til bestemor og bestefar fyller 4 år i dag. Bestemor og bestefar gratulerer masse med dagen og håper at vi treffes snart.

Erling 3 år

Hipp hurra førr godgutten vårres Erling som fylle 3 år idag 15.06! Vi e veldig veldig stolt av dæ og glede oss til å feire dæ i helga med familie og venna. Stor bursdagsklem fra mamma, pappa og Simba

Isabell Madelen Dreyer Pedersen 2 år!

Hipp Hurra for vår kjære datter som fylte 2 år 4. juni! Du er en solstråle med herlig latter, mye energi og artige påfunn! Ingen dag med deg er kjedelig:D Gratulerer så mye med dagen, vi er glad i deg! Isabell sender hilsen til familie og venner i Tromsø og Harstad. Bamseklemmer fra mamma, pappa og storebror Leon

Jacob-Emil 6 år!

Gratulerer så mye med 6 års dagen din Jacob-Emil. Vi e kjempe stolt av sæ og veldig gla i dæ. Ønske dæ en kjempe fin dag! Mange gode klemma fra mamma, lillebror, Arvid og resten av gjengen i Tromsø og Vesterålen.

Frida og Liss Cathrin 8 år

Vi vil gratulere Frida og Liss Cathrin så mye med 8 års dagen. Dere er to fantastiske jenter som beriker vår hverdag med latter, liv og røre. Med stor interesse for underholdning, kommanderer dere ofte publikum til å sitte ned å høre. Det spilles og danses, drilles og svanses, En duo som dere lar seg vanskelig stanses. Vi håper dere får ei flott feiring sammen med klassen. Stor klem fra mamma og Stein-Ove

Isak Larsen Wiik 4 år

Hipp hipp hurra førr husets minste apekatt som fyller 4 år. 19.juni Full fart fra morra til kveld,vil så gjerne henge på storebror som e den kuleste du vet om:) Håper dagen blir akkurat som du ønsker:) Gratulere med dagen lille venn<3 Klemmer fra Emil,pappa og mamma