Bestill Annonse
Logg inn

Unge fyller år tom 12 år

Totalt 24

Simon Nordahl Hartviksen 2 år

Gratulerer så mye med dagen til lillegutten vår som fyller 2 år i dag. Du er en strålende liten gutt som sprer så enormt mye glede med ditt blide vesen og smittende latter. Du har en vilje av stål og vet hva du vil. Hadde bare tålmodigheten vært like sterk som viljen.. ?? Du er høyt og lavt, og sørger for at det er aldri er kjedelig hjemme hos oss. Lykken er å ha en storesøster som til stadighet lærer deg nye triks! Vi er så utrolig glad i deg Simon, og ønsker deg en fantastisk fin dag! Mange gode klemmer fra storesøster, mamma og pappa

Per Emil 7år

Per Emil 7 år. I dag er nedtellinga endelig slutt, og det er Per Emil's tur å være bursdagsgutt. En aktiv og kreativ kar, som sjelden går tom for svar. Omtenksom og snill, av og til litt vill. I morra skal du feires med brus og kake med Sabeltann, ilagme venner på Sam Lekeland. Stooor bursdagsklem fra alle oss her heime. Hilser med det samme så mye til familie og venner

Emma Bråthen 1 år!

Gratulerer så mye til vår lille skatt Emma, som er blitt 1 år den 18.03.17. Vi elsker deg over alt på jord. Stor klem fra pappa Ken og mamma Lene.

STINE ARIELL KLÆBO-SOLEMDAL FYLLER 7 ÅR 18. MARS

Hipp, hurra for superjenta vår som fyller 7 år i dag. Du er ei aktiv, oppfinnsom, nydelig og god jenta som vi er veldig stolt av og glad i. Ønsker deg en fin bursdag lille venn! Suss og klem fra Filip, Lykke, mamma og pappa

Ronja Nilsen

Idag e det 7 år sia minste Pia vårre kom tell værden! Ronja du e ei flott jenta, og vi e uendelig glad i dæ! Håpa dagen din blir perfekt og at du får masse kaka og pakka. Ælska dæ! Klæmma fra mamma, pappa, Thea, Ida, Nille, Nusse, Kløver, Nora og Svarthår.

Markus Holte-Riise 3 år

Skatten vår Markus fyller 3 år mandag 20. mars. Mormor og Beste gratulerer og håper du får en fin bursdag!

Nicolai 6 år

Den 20.mars skal vi feire sola vårres som fyll heile 6 år. Endelig e dagen din kommet som du har venta så på, heilt utrulig at du har blitt så stor, skolestarter som du også e blitt. Du e mammas sol og gledespreder, brors bestevenn og moroklomp. Gratulerer så mye med dagen gutten vårres og håpa dagen blir like super som du e. Vi elska dæ himmelhøgt. Mange klemma og sussa fra mamma og storebror.

Emma Sofie Tunstad Lunde 7 år

Hipp Hurra for fineste Emma Sofie vårres som blir 7 år 20. mars! Du e ei heilt fantastisk jenta og ei kjempe flink og snill storesøster, som vi elske masse masse! Du e fylt med humor, vilje, omsorg, kreativitet og glede! Tenk så fort tia går, 1. Klasse e snart over og du i 2. Klasse går! Dagen blir feira med vænna og familie! Håpe feiringa blir like super som du!! Mange klæmma fra Ida Louise, mamma og pappa.

Mathias Hansen 10 år

I dag 20.mars fyller du 10 år og vi vil gratulere deg med dagen og håper du får ei fin bursdagsfeiring. Du er en flott gutt som vi setter pris på. Du er flink og pliktoppfyllende på skolen og på fritiden liker du uteaktiviteter som ski og slalåm. Hurra for deg i dag. Klem fra mamma, pappa, Marius og pusen Emmet.

Eirik Motrøen Johnsen 5 år

Vår musikkinteresserte og brannmanninspirerte Eirik fyller 5 år! Hipp hurra for den flotte, omtenksomme, stae og fantasifulle gutten vår! Stor bursdagsklem fra Torbjørn og Ingvild, mamma og pappa.