Bestill Annonse
Logg inn

Unge fyller år tom 12 år

Totalt 13

Josefine Wangen 8 år

En av solstrålan vårres i Tromsø fyller 8 år 13. januar 2017! Bestefar og bestemor i Kongsvik håper du får en kjempefin bursdag og sender deg varme bursdagsklemma!

Isak Nikolai Tande 4 år!

Isak Nikolai Tande 4 år! 8.januar fylle eldstegutten vårres 4 år! Du glede dæ veldig tel ho lillesøster kommer tel verden, og du e omsorgsfull og snill mot lillebroren din Lukas. Du e blitt så selvstendig og tar utfordringe på strak arm. Du prate som en foss, lure på mye rart, du sprer latter og glede rundt dæ og du e en skikkelig sjarmør :) Vi e så uendelig glad i dæ! Gratulere så mye med dagen! Masse klæmma fra mamma, pappa og Lukas! YNWA Bestemor og bestefar i Harstad og i Grov hilse også :)

Oscar Faukner Abrahamsen 9 år!

I dag fyller den store fine gutten vår hele 9 år! Du er en omsorgsfull og snill gutt, som fyller dagene med venner, håndball og Tae Kwon Do :) Vi gleder oss til å feire deg i helga! Masse klemmer på dagen din fra mamma, pappa og Anna :)

Henriette 4 år

Hipp hurra for prinsessa vår ho Henriette Mathisen som fylte 4 år i går 13 Januar Ett skikkelig sjarmtroll du e,sjarmerer alle ned i kne. Vi feira dæ med kake og brus Kvit kaka du ville ha og selvfølgelig sa mamma ja :-) Gratulerer så masse med dagen.Vi e veldig gla i dæ prinsessa,lureguri og staberta vårres Klemma fra Richard,Agnethe,Mathias,mamma og pappa,Findus og Mario Henriette sende en stor klem til bestemor på Tennås og til mor & far .

Brage Bolstad Andreassen 7 år

Tenk at lillemann i familien e blitt heile 7 år stor! Vår alles kjære Bragegutt, vår kjære lillebror! Du e så god og snill og fin, en ordentlig storsjarmør! Om ikke vældig lenge, spreng jenten ned di dør! Du e blitt så vældig stor, det e ikke tel å tru. Tante Caro syns nu ikke du skal bli nå større nu! Du les og skriv og regne, så lett som bare det. Og du kan gangetabellen, både nummer én og to og tre. Uansett ka du bli når du bli stor, om det e baker eller politi, Så kommer du tel å ha full kontroll på egen økonomi! Æ trur ikke at det finnes en sjuåring i dette land, Som kan spare pengan sine sånn som det du kan. Egen safe det har du fått, og den e stappfull av "pæng", Du driv med utlånsvirksomhet tel alle de som træng. I dag så skal du feires, vi kommer alle mann! Da skal du få åpne gava, og vi skal synge sang! Så HIPP HURRA førr Brage min, den bæste gutt æ vet! Æ e glad i dæ i dag, og i all evighet! Gratulere så masse med syvårsdagen Brage! Stoooor klæm fra tante Caro! Resten av familien hilse masse!

Edvard Isaksen Berg 4 år

Den 16.januar fyller vår godgutt Edvard 4 år. Snill, morsom og til tider litt vri, gleder seg til han snart storebror skal bli. Glad i musikk, leke og være på tur, du vet alltid hva du skal si og har gode kommentarer på lur. Gratulerer så mye med dagen lille venn! Vi er veldig glad i deg! Klem fra mamma, pappa og Sander.

Emil Gjerstad, 5 år!!!

Hipp hipp hurra til Emil som fyller 5 år den 16. januar!! Håper dagen blir slik du ønsker med masse venner og familie, kaker, godterier og pakker!!;) Vi er veldig glade i deg!;) Masse klemmer fra storesøster Ines, lillebror Even, pappa og mamma.

Emma Sofie 7 år

Hipp hurra for skolejenta vår som blir hele 7 år i dag 12 januar! Du er ei fantastisk flott jente med mange interesser! Din herlige latter og ditt gode smil, vi er kjempeglade i deg. Mange klemmer fra lillesøster, mamma og pappa.

Kjære Tore og Bjørn

Gratulerer så mye med 12-års-dagen 19. januar 2017. Dere er snille, flinke, koselige og artige gutter som vi er fantastisk glade i. Vi ønsker dere en super bursdag. Bursdagsklemmer fra Helene, Nina, mamma og pappa.

Sofie 3 år!

Hipp hurra for Sofie som fyller tre år i dag! Hun hilser til slekt og venner, spesielt til store og små på Stjernegruppa i Utsikten barnehage!