Bestill Annonse
Logg inn

Unge fyller år tom 12 år

Totalt 23

Alida Mathea Høvde fyller 7 år

Bestemor sitt største jentebarnebarn ho Alida Mathea Høvde fyller 7 år 9. august. På skolen er du flink, mest av alt er du snill og god. Glad i deg Alidamor. Stor bursdagsklem fra ho bestemor.

Alida Mathea Høvde fyller 7 år

Nå er det første året på skolen forbi og du har blitt en racer til å lese og god med tall.Du er en flink storesøster som tar vare på dine to småsøsken og hjelper til hjemme. Turning syns du er kjempegøy og du liker å sykle og gå på tur i fjellet eller på ski. Vi håper du får en super bursdagsfeiring, gode snille Alida. Klem fra mamma, pappa, lillesøster og lillebror.

Eivind Johan fyller 2år!

Vi ønsker å gratulere Eivind Johan så mye med 2 års dagen 10 august. Du er en snill, kreativ, livlig og omsorgsfull gutt som vi er uendelig glad i. På lørdag feirer vi deg med kaker og brus med kjente og kjære tilstede. Mange bursdagsklemmer fra Mamma og Pappa.

Liam 1år

Tenk i dag e d 1 år siden denna vakkerskatten kom tell verden. Liam va navnet du fikk og vi e så heldig før du har gitt oss så mange hærlige stunde. Du e en aktiv liten herremann som e høy og lavt. Du sjarmere alle i senk med ditt nydelige smil og bedårende øya. Dagen din bli feira m familie og venner , å mamman din har gjort alt ho kan før at den skal bli helmaks ! Gratulere så masse med dagen lille venn. Vi elske dæ Liam. Bursdagsklemmer fra Momo, Ronny, Matheo,Sannah , Madeleine og Aleksander. Og den største bursdagsklem og elske dæ fra mamman din!

Ferdinand Bendiksen 7 år

Gratulerer med dagen, kjære Ferry! Du er en skikkelig artigkar, med morsomme replikker og kommentarer stadig vekk. Vi synes du er en super kar, fortsett å være akkurat som du er. Bursdagen skal feires skikkelig når alle kompiser er hjemme igjen fra ferien, men vi tar en liten fest i dag og, så klart. Veldig glad i deg! Klem fra Pappa, mamma, Milla og Pepper

Athelie Elvenes Stoltz 10 år

Kjære Athelie! Gratulerer så mye med 10 årsdagen i dag, 10.august. Du er ei livlig og sprek jente med mange interesser. Håndball, dans, klatring og tegning er store favoritter. Snart er ferien over og du gleder deg til ett nytt og spennende skoleår med alle de flotte vennene dine. Håper du får en super dag i dag. Vi er alle kjempeglad i deg! Stor bursdagsklem fra mamma, pappa og Theodor.

Elias 3 år!

Hipphipphurra for vårres kjære Elias som fylle 3 år søndag 13.august! Endelig e dagen som du har venta på så lenge her, og vi glede oss så til feiring i helga. Du e blitt en ordentlig skøyer, som alltid har ett gullkorn på lager. Motor-interessen arve du nok uten tvil fra pappaen din, og som storebror e du verdens snilleste. Vi e så stolt og veldig glad i dæ! Mange bursdagsklemma fra Linus, pappa og mamma.

Hurra for Zelda 6 år!

Gratulere så mye til verdens beste Zelda som endelig fyller 6 år! Idag skal du bli gjort skikkelig stas på. Selv om du begynner å bli stor, vil du alltid være lillemor for oss. Dagene med deg er aldri kjedelige - masse humor og en lattere som henger løs. Vi er superduper glad i deg og stolt av den du er. Tusen bursdagsklemmer fra mamma, pappa og storesøster Bella :)

Nathaniel Lucas Rolness Bray 10 år!

Vår kjære, gode, omsorgsfulle og kunnskapsrike gutt og storebror, Nathaniel Lucas Rolness Bray blir hele 10 år idag! Hjelpe meg så fort tiden har gått!! Vi håper du får en fin dag sammen med familien og ei fin feiring sammen med guttene i klassen etter ferien! Du er en fantastisk herlig gutt som gir verdens beste klemmer! Vi elsker deg så uendelig mye <3 Stooooor varm klem fra Mamma, Daddy, lillesøster Sophia og lillebror William. Besteforeldre i Harstad og England hilser også så mye og ønsker deg en fin dag :)

Ayle Strømmesen 2 år.

Hurra for mamma og pappa sin "Aylebaby" som 2 år fyller i dag. Du er blitt så stor og skravla går i ett fra morgen til kveld. God og snill, men sterk vilje likevel. Høyest setter du barnehagen og hundene, men setter også pris på oss og kosestundene. Vi gleder oss til å feire med storfamilien vår og du på deg "sesse-kjole" får. Gratulerer så mye med dagen din, vi skal gjøre vårt beste for at den skal bli superfin! Vi elsker deg, klem fra mamma og pappa.