Bestill Annonse
Logg inn

Jubilanter (runde år)

Totalt 7

Jorunn Larsen 75 år

Kjære mamma, kone, bestemor – og alle de andre rollene du har… Gratulerer så veldig mye med 75-års dagen. Vi er mange som er kjempeglad i deg, og som vil hylle deg i dag. Du har vært gift med pappa i 55 år! Dere er et flott, og ungdomslig par, som deltar på det meste. Dere drar på camping, på ferier, på hytta og koser dere med gode venner og familie. Alltid er du ute i god tid med det du skal gjøre, og planlegger godt i forkant. Noen ganger kan vi kanskje synes du er for nøye, og legger «sjela di» litt for mye i ting. Men det er sånn du liker det, og det kommer oss alle til gode. Vi to barna med våre familie er veldig glad i deg, og nyter godt av din kunnskap, din hjelpsomhet, din ryddighet og din klokskap. Du er veldig interessert i barnebarna og hva de holder på med. Etter hvert er barnebarna blitt voksne, og du har et kjempegodt forhold til alle fire, og også til ditt bonusbarnebarn. Oldemor er du også blitt, så her vokser familien stadig. I dag er dere også samlet alle fire søsknene, og det er stas at alle kan være samlet og feire deg. Du er eldst i søskenflokken, og har bestandig hatt et nært og godt forhold til dine tre yngre brødre og deres familier. Derfor er det spesielt artig at de blir med å feire deg i dag. Også svigerfamilien, og storfamilien har du mye kontakt med. Dere har stadige treff i Vestbygda og koser dere sammen. Det er alltid koselig å møtes – og en selvfølge at de blir med å hylle deg. I denne dataverdenen følger du godt med – og du er blitt en reser på å bruke Google. Du baker ofte gode kaker, og forteller ellers om ting som du har funnet via nettet. Alt skal være på stell hos deg, og med nettilgang, finner du ut av det meste som du måtte lure på…. I dag skal vi i den nærmeste familien kose oss sammen med deg, Vi skal spise deilig middag ute og ha det trivelig i huset i Hatten. Alt er klappet og klart til ei flott feiring av ei herlig dame. 75 gode klemmer fra Asbjørn, Roger og Janne med familier – og fra resten av gjengen.

Werner Holst 50år

Gratulerer så mye med 50årsdagen! Du er nu en sprek og god pappa, som vi setter stor pris på! Vi er utrolig glad i deg og håper du får en super bursdag. Stor feiring blir det til høsten. Store bursdagsklemmer fra din kjære, dine barn og barnebarn

80 år

Vi gratulerer Herman Myrvang i Bogen ,som blir 80 år i dag 17.juni! Vi er kjempeglad i deg! Hilsener på dagen fra kone ,barn barnebarn og svigerbarn ,og et bjeff fra hundene.

Allan Bergersen 70 år

Vi ønsker å hylle vår kjære ektemann, pappa, svigerfar og bestefar som fyller 70 år i dag. Gratulerer så mye med stor dagen din. Håper dagen blir som du ønsker. De beste ønsker på dagen fra Irina Britt-Anita og Nikolai Tor-Erik, Svetlana og Elina Svein-Inge

Reidun Ellingsen, 80 år

Kjære mamma, farmor, mormor og oldemor. Vi er etter hvert blitt en stor flokk med barn, barnebarn, bonusbarnebarn og oldebarn som har et felles samlingspunkt heime hos deg, på vår kjære Brottøy. Det er ikke så ofte at vi klarer å samle heile flokken, men du skal vite at alle tenker på deg på dagen din. Vi skulle så gjerne hatt alle samlet hos deg denne dagen, for å feire sammen med deg. Gratulerer hjerteligst med 80-årsdagen din. Husk alltid på at vi e mange som e vældi gla i dæ! Ann, Leif, Rolf, Steinar, Lars og Aage, med familier.

TOR MAGNE 50 ÅR den 22. juni

Gratulerer så masse me dagen, pappa/svigerfar/far! -Keeping it classy since 1967- Håpa du får en super dag! Bursdagsklæmma fra oss alle her på Melbu.

Solbjørg Bratteng 90 År

Vår kjære mamma fyller 90 år torsdag 22. Juni. På selveste dagen skal vi hylle ho med kaker og ballonger, og noen lotto kuponger? Med 5 barn, og svigerbarn, 17 barnebarn og 16 små oldebarn blir det røre når alle føtter taktfast tramper, og sammen kan vi rope HIPP; HIPP, HURRA, for mammas føtter. Men det siste ble litt galt, for ho har jo bare høyre fot, etter at venstre forsvant, -amputert nå i vinter. Men selv med nye utfordringer viser ho at det går an, å nyte livet og bingo dann og vann. Vi gleder oss til feiringen. De beste ønsker for dagen fra Karin, Guri, Lillian, Vidar og Siv. Svigerbarn, barnebarn og oldebarn hilser også.