Bestill Annonse
Logg inn

Jubilanter (runde år)

Totalt 12

Tom Hatteberg Iversen 40 ÅR!!

Kjære fine snille pappaen vår, i dag fyller du BARE 40 år! En dag i året e dagen unik, for den dagen e din og ingen daga e lik. Tjue år på hver slalåm lår, vi syns det e rart at du Ikje har noen gråe hår?! Du stille opp og e alltid med, på sommerstid og i masse sne. På sommeren i båt og på vinteren på ski, e det rart at åran bare flyg forbi? Du e alltid artig og finn alltid på noe skøy, men å vaske tøy synes du kanskje ikke e like gøy.. Det e ikje noen tvil at du e god til å lage mat, du passer alltid på at vi aldri har tomme fat. Mange interesser du har hatt.. du prøver å lære oss, men det er vanskelig å ha din fart.. du forbløffer oss stadig med alt du kan, og da lurer vi jo på: er du virkelig sann? Du kan så mye og litt om alt.. er det rart vi begge er pappadalt? En pappa som dæ skulle alle ha hatt, en som kan lære de små om ditt og datt. Vi e så stolt av dæ kjære pappaen vår, håpe du lever til du e over hundre år!!! Vi ønske dæ en fin dag, med venner, familie og et godt lag! Elske dæ fra månen og tilbake, håpe bursdagskaka smake. Suss og klem fra Celine og William<3

70 års dag

Vi gratulerer vår kjære bror, svigerbror og onkel Harald Josefsen med dagen. Dagen feires i Tromsø/Frankrike med familie og venner.

Asle Johnsen 60 år

I året 1957 kom du til verden. En stjerne av de sjeldne, med ditt snille og gode vesen. Du var fra dine barndomsår en flittig arbeidsgutt, og jobba i fjøset med far din jamt og trutt. Idag e du litt lei de pliktene, men om ikke lenge e det Daniel som fører gården videre. Da kan du bare gravemaskin kjøre, det er vel det du ble født for å gjøre. Ski har vært din store lidenskap, og jaggu har du vunnet mange mesterskap. Nå du lange tura på truger går, og mange flotte turopplevelsa får. Kathrine heng med pappa , på kryss og tvers. Både opp og ned bakka og litt i revers. Vi synes du e en fantastisk kar, vi føle oss både stolt og heldig over at du e vårres far. Førr mange gode egenskapa du har. Omsorgsfull og snill, du hjelper oss med det vi ikke får til. Helena ferden hjem tel nord har tatt, for idag skal vi feire vår store skatt. Håper får du en fantastisk dag, den skal vi feire ilag. Vi e utrolig glad i deg. De hjerteligste gratulasjoner fra: Liss, Kathrine og Øyvind, Daniel og Stine, Helena og Eyvind, Kasandra, Alexandria, Phillip og Arne.

Harry "Teipen" Jakobsen, 75 år!

Den 23.april blir han pappa 75 år. 75 år!?! Sprækare enn nån gang! Snaisen i klesveien, og kvikk på sine lettmetall-bein! Håpe du får ei flott feiring i helga, der nede i sydens land! Hjertelig hilsen fra ungan dine, og demmes sine!

Margunn 60 år

Vår spreke mamma og mormor fyller 60 år i morgen, 23. april. Vi gratulerer deg hjerteligst med dagen, og vi gleder oss til feiring i kveld! Vi er kjempeglad i deg! Stor klem fra Tine, Leon, Andrea, Magnus Gabriel, Anja og Håkon.

Laila 40 år

I dag fylle denna flotte dama 40 år. Du e ei fantastisk venninna som alltid stille opp før oss, og vi har det bestandig artig i lag. Du e alltid glad og veit korsn du ska få oss i godt humør. Du e ei fantastisk mamma førr de to flotte jenten dine, og de vet at du alltid stille opp før dem. På byen surre mannfolkan rundt dæ som flue og trur du e 25! Å gutta- ho e faktisk singel!! Vi glede oss masse te feiring og ser fram tell mange flere hyttetura i lag. Vi e utrolig glad i dæ og ditt gode humør. Vi ville ikkje klart oss uten dæ! Stor klem fra Beate og Susanne

Rolf 50 år

Gratulerer så mye til vår spreke, snille og flotte kjæreste, pappa og stepappa som fyller 50 år i dag. Vi ønsker deg en flott dag og en superbra feiring på lørdag. Mange klemmer fra Linda, Amanda og Ellinor, Julie, Jesper, Simen og Silje

Marianne 50 år!

I dag e dagen her og du fylle 50 år, Det høres kanskje bedre ut med 25 på hvert lår. Men herrefred, det e bære et tall, det betyr jo ikkje at du nu ska bi skrall. Før ung te sinns vil du alltid være, Det viste du i helga, då du feira med dine kjære! Det bei latter å tåra, gode minna blei skapt, det e litt synd at feiringa gikk så kjapt. Du er ei fantastisk dama, som stille opp før alle, er det rart vi dæ VÆRDES BÆSTE MAMMA kalle?! Vi håpe alle at dagen din blir topp, vi rope høyt hurra med et skikkelig hopp. Kjæmpe gla i dæ! Bursdagsklem fra jenten dine, "svigersønnan", barnebarna og Johan.

Til lykke med 80 årsdagen kjære Mor

Vår tvers gjennom snille, gode og omsorgsfulle Mamma, Mor, Bestemor, Oldemor og Svigermor Bjørg Gerd Olsen fyller 80 år idag 25 april. Stoor klem ifra alle dine og gratulerer så mye med dagen

Karin Elverum 60 år

Gratulerer så mye med 60-årsdagen til vår kjære kone, mamma og mormor. Vi er så glade i deg! Du stiller alltid opp for oss og sørger for det beste. Vi gleder oss til å feire sammen med deg!. Klem fra Magnus, Andreas, Hege, Østen, Erling og Øystein.