Bestill Annonse
Logg inn

Jubilanter (runde år)

Totalt 12

Ann-Helen Larsen 50 år

Harstadværingen Ann-Helen Larsen, Typografen, ex-håndballspilleren, skribenten, kunstneren, økonomen, designeren, selgeren, daglig lederen, møbelsnekkeren og Verdens beste venninne, fylte 50 år 5.februar. Digger deg for din herlige humor, godhet, galskap og ståpåvilje. Du bor i feil by, les:Bodø, men skal feires med Campagne på Norges største og vakreste øy. Gratulerer kjære Ann-Helen. Suss og klem fra Mette

Torill 70 år

Gratulere så mye med dagen til vår kjære Torill, mamma, farmor, mormor. Håper dagen blir fin , og mange gaver du får, det fortjener du virkelig. Som regel så er det tanken som teller, men for deg så er det handling som gjelder, du hjelper alle og er alltid til stede, men i dag så er det deg vi skal glede . Gratulere så mye Stor klem fra Kanja ,Liv Hege Merethe , Rune ,Therese med familie.

May Karin Berglund 70 år

Hurra for May Karin Berglund som fyller år i dag 20 februar. Kjære snille mammaen vår, gratulere så mye med 70 års dagen. Du er en super mamma og mor for oss, og en kjærlig og snill kone. Du vet ikke hva godt du skal gjøre for oss, og stiller alltid opp når noen trenger din hjelp. Alt fra strikking, matlaging, komiteer og kakebaking er du helt rå på. Vi gleder oss til å feire dagen din til helga, og du fortjener bare det beste. Mange varme klemmer fra Sindre, Andreas, Katarina, Solbritt, Hans, Merete og Erik. Din elskede mann sender også en varm og god klem til deg.

Inger Nystad 80 År

Hipp hurra for vår flotte mamma,bestemor og oldemor Inger Nystad som fyller 80år i dag. Gratulerer så mye med dagen. Vi gleder oss til å feire deg i morgen. Hilsen barn, barnebarn og oldebarn.

Frøydis Frantzen 50 år

Nå begynner Power Puffs å dra på åra, og du Frøydis, er den første som kan bli grå i håra. Du fyller 50, men det vises ennu ei, for du er ei snaisen dame som glatt viser vei. Så rak i ryggen hvor enn du er, det finnes ikke slark i dine knær. For på Yoga du tøyer og bøyer din kropp, godt for sjela når du bestiger fjellets topp. Vi møtes på hytter ved sjø og på fjell, og koser oss masse til helga går mot hell. Du disker opp med de herligste retter, smaksopplevelser på høyt nivå som våre mager metter. Vin eller bobler i glassene vi har, litt spill og gode samtaler vi er alltid klar. At vi har mange fine turer i vente vet vi veldig godt, hvor vi ender er ikke viktig for det blir helt rått. Men i dag skal du feires, og vi stiller opp på festen. Vi sier ikke mer, du finner vel ut av resten. Hipp Hurrey fra Power Puffs til deg, have an awsome day! We love you to the moon and back, vænninna vår! Fra Hege, Brita og Tove de største klemman du får <3

Kjære mamma

Endelig va dagen din her, som du har både gruet og gledet deg til. Vi vet du ikke er spesielt glad i å være midtpunktet. Men å gå din femti årsdag forbi i stillhet, var for oss uaktuelt. Det er så mye vi skulle gitt deg, hadde vi bare hatt all verdens penger, Men alt kan ikke kjøpes, deriblant kjærligheten du har fra din mann, dine tre døtre, barnebarn, svigerbarn å firbeinte. Vi er ganske unik som familie, det er ikke alle som har den nære kontakten som vi har, å alltid har hatt. Det syntes vi sier litt om dere som foreldre og hvordan vi er oppdratt. Vi er veldig inkludert i hverandre sine liv, vi snakker om alt, vi kan gråte sammen på godt å vondt og gir mye klemmer i hverdagen. Mamma er og blir mamma. Hun står fortsatt klar til å trøste og sette på plaster, selv om våre fall i dag kanskje arter seg litt annerledes enn da vi var unger. Vi er veldig glad for, og veldig stolte av, å ha deg som mamma. Og alle som er her for å feire deg reiser seg så gjerne og utbringer en stor skål for deg.

Amilcar Reyes 60 år

Evigunge Amilcar fyller 60 år søndag 19.februar! Ja, selv ungdommelige mannfolk som Amilcar har bursdag hvert år. Fra eksotiske områder av det Amerikanske kontinent til Voktor i Kvæfjord der han har bodd med familien i 26 år. 60 år fylt av liv, fylt av historie. Selv med en alvorlig ulykke noen år tilbake som kunne ha ført til at 60-årsdagen ikke hadde blitt en realitet, nektet Amilcar å gi seg. Trening er en viktig del av hverdagen, noe annet er uaktuelt! Gratulerer hjertligst med dagen kjære pappa og ektemann. Masse bursdagssuss og klem fra Christoffer, Anne og June.

Torgeir Ingebrigtsen 50 år

På selveste kong Harald sin 30 årsdag ble det født en liten søt gutt i Harstad. Torgeir ble hans navn og nå skal de 50 år feires i Oslo som en konge verdig. På Hlk du har jobbet i alle dine voksne år, mens på fritiden er det Liverpool og styrketrening som rår. Derfor har du så flotte lår og fortsatt masse hår. Hjemmekjær og glad i mat som få, bake brød og kokkelere på kjøkkenet er du veldig flink til å. Du elske å være på reisefot, nokka kjæresten din som alltid får være me ikkje har nokka imot. Du er en super pappa, sønn og kjæreste, og tar utrolig godt hånd om dine næreste. Vi er så glade i deg og ønsker deg alt godt på din vei. Gratulere så mye med den store dagen. Stor klem fra hele familien!

Arvid Johan Karlsen 70 år 23/2-17

Verdens beste far fyller 70 år 23/2-2017 Hipp hurra for deg ,vår allsidige,flinke,sosiale og snille far.Det skal bli koselig å feire dagen med deg,du fortjener kun det beste.I ganske mange år nå har det vært bobil som har vært tingen, dere er ute på tur så ofte dere kan sammen med gode venner.Det har skjedd mange ganger når man har slått på tråden og trodd dere var hjemme, at dere plutselig har vært i Tyskland,Danmark, Haparanda, Kiruna,Lofoten eller Grovfjord :-) Tommelen opp for det ! Du har alltid drevet med jakt og fiske, vi var med deg noen ganger på rypejakt fra vi var ganske små. Og rypene måtte vi lære å gjøre til /krenge selv. Så da sto vi under kjellertrappa hjemme i lag med verdens beste lærermester og syntes vi var skikkelig tøffe!Etter hvert ble det elgjakt på deg og det har vi høstet mange gode måltider av hjemme hos deg og mor. Du tar godt vare på alle rundt deg og sier aldri nei, om vi trenger hundepass eller barnepass,snekring,kjøre flyttelass , montere opp ei seng eller skru den ned, ja åsså skru den sammen igjen.. far sier ja . Det er vi utrolig takknemlige for. Vi håper at helsa holder i mange år og at du og mor får gode år i lag fremover. Vi ønsker dere en skikkelig god tur til SYDEN i mai- endelig er det deres tur! Gratulerer så mye med 70 år dagen kjære far. Vi er skikkelig glad i deg. Jubilanten har åpent hus fra kl 12.00 torsdag i Skilleveien 15 for de som vil overraske han med et besøk (Mobil 91135032) Klem fra alle sammen - Trude & Bengt med familie og Berit med familie

Helga Perander 40 år

Hipp hurra for vår flotte mamma og samboer, Helga Perander som fyller 40 - år i dag. Gratulere så mye med den store dagen din. Vi er kjempeglad i deg, og ser frem til å feire deg. Stor bursdagsklem fra Ragna, Sigurd og Alexander.