Bestill Annonse
Logg inn

Gratulasjoner

Totalt 38

Odin Helland Bjørkvoll fyller 1 år

Verdens finaste vakrevenn fyller 1 år. Minstemann i gutterekka men allerede vældig flink og herme etter storebrødrene (les rope) En storsjarmør som alltid smile og e vældig blid. Gratulere med dagen din den 15.10. Mor og far e så fryktelig glad i dæ du skjønne lille venn. Stor bursdagsklæm fra mor og far

Helene

Tenk at du fyller 8 år, dette er dagen du har ventet på. Du er ei aktiv og sosial jente og ei snill storesøster som de små ser opp til. Håper dagen din blir som du forventer. Gratulere så masse med dagen pia vår, Vi elsker deg! <3 Masse klemmer og susser fra mamma,pappa og lillebror

Mille 1 år!

Hipp Hurra til mamma og pappa sitt lille sjarmtroll som i dag den 10. oktober fylle 1 år! En smule sta og bestemt, men alltid like blid og glad, du berike hverdagen vårres med så utrulig mye<3 Elske dæ uendelig mye! Mange bursdagsklemma fra mamma, pappa og Leah

Vilje Pedersen fyller 1 år i dag 11 okt

Farmor og farfars lille moropia. Aktiv som få,bestandig snill og bli. Vi gratulerer deg så mye med ditt første år. Gunn Eva og Birger.

Gratulerer med dagen

Hurra for Glaiza-Ariannah Galvez Joakimsen som fyller 7 år 12.oktober. Masse klemmer og gratulasjoner fra storesøster Heidi-Rose, storebror Per-Ove, mamma og pappa. Også masse klemmer og gratulasjoner fra familene på Filippinene og Australia.

Nora Elise Norum 5 år

Nu e dagen kommet før dæ Noramora vårres??. Tenk at 12.10.2012 ble du født og nu e du blitt heile 5 år. Du har venta i manga daga tell at du sku bli 5 år og idag blir du endelig d. Tenk at du e blitt 5 år! Håpa du får en fin feiring på lørdagen med alle vennan dine og at du blir fornøyd. Ha en super dag og husk at vi e alle veldig gla i dæ??. Masse klemma er fra pappa, mamma, dadda og bror.

Noah Gaustad Johansen 9 år

I dag den 11.10 (oktober) er det hele 9 år siden denne flotte gutten kom til verden kl.10.11. Fra du var liten har du vært en ord kunstner, med en artig kommentar til det meste. Du stortrives når du er på Aikido og svømming. Vi besteforeldre er kjempeglad i deg og ønsker deg en kjempefin fødselsdag og bursdagsfest i lag med dine venner. Gleder oss til å spise kake og feire i lag med deg godgutten vår. Store Varme Bursdagsklemmer fra Mova, Farfar og Mosse.

Vilje 1 år

Turbospurven fyller et helt år i dag, 11.oktober 2017. Lille Vilje, du e helt rå! Vi elske når du bable, når du hyle av glede, når du spring etter storebror, når du klatre på alt du kommer over. Du e den beste lille pia i hele våres verden, og vi elske dæ!! Glede oss til bursdagsfeiring, selv om det bli litt på etterskudd :) Sukkertøyklem fra storebror Nichlas, mamma Christine og pappa Esben.

Nils Arne Rasmus fyller 75 år!

Kjære pappaen min; "Alt du gjør, gjøres med kjærlighet, rådene du gir, fortelles med ærlighet Du vet ofte bedre, enn jeg innrømmer, og du støtter meg alltid, når jeg følger mine drømmer Den som har den beste pappaen i verden, er nok meg, og jeg vil avslutte med å si, at jeg er kjempeglad i deg." Gratulerer så mye med dagen, evigunge du! Vi er heldige som har deg. Stor klem fra Marthe, Kim, Kassander og Karlotte. Konemor Sissel, Marius og Tommy hilser også.

William 14 år

Gratulerer så masse med 14 års dagen din William. Vi er super stolt og gla i dæ. Klem fra Vebjørn, Jan-Erik og Mamma.