Bestill Annonse
Logg inn

Gratulasjoner

Totalt 32

Ida Marie 20 år

Kjære Ida. Hipp hurra for Ida som fyller 20 år. Måtte dagen bli akkurat slik du ønsker. Vi er veldig glad i deg, og stolte over alt du får til. Stor klem fra Lotte, mamma og pappa

Villemo Marina 8 år

Hipp hurra førr våres snille gode supre sprudlende Villemo Marina. Gratulerer så så masse med dagen hærlige du. Milliona gode klemma fra mor Rita og far Tor. Uendelig glad i dæ.

Vi gratulerer Henning Opdal Søreide med 10-årsdagen i dag

Oppfinnsom, aktiv og glad for deg vi roper hipp hipp hurra! Sykling, klatring og speiding Vi gleder oss til feiring! Du er en kjernekar som vi setter stor pris på. Stor klem fra mamma, pappa og Erling! PS! Hilser til Tor Charles som fyller 60 år i dag.

Kåre Jørgensen 80 år 14 juni.

Kjære ektemann, pappa og bestefar. Tenk at du i dag fyller 80 år, du som nesten ikke har noen gråe hår! Du har godt humør, er sprek som få, og lett på foten. Du har vist oss at det meste kan fikses med stor arbeidslyst og arbeidsglede. Etter tre- årig sjømannskole du ut i verden dro. Det ble tolv år på de syv hav, før den store kjærligheten deg i land dro. Du fikk familie og var deg ditt ansvar bevisst. Du studerte nye tre år, og bygg- og anleggsingeniør ble du så visst. Din nye jobb ble Evenes lufthavn som driftssjef. Det ble derfor flytting til Evenskjer for 31 år, der vi døtrene gikk våre skoleår. Da arbeidslivet var over, gikk turen tilbake til Harstad by. Her nytes pensjonisttilværelsen i Parken med din kjære viv. Gratulerer så hjerteligst med din store dag! Vi er veldig, veldig glad i deg, og gleder oss til å feire deg litt senere i sommer. Mange gode klemmer fra Sølvi, Berit, Freya og Mikael. En ekstra kjempeklem fra kona!

Henrik i Bødø fyller 4 år

Storsjarmøren til bestemor og bestefar fyller 4 år i dag. Bestemor og bestefar gratulerer masse med dagen og håper at vi treffes snart.

Jorunn Larsen 75 år

Kjære mamma, kone, bestemor – og alle de andre rollene du har… Gratulerer så veldig mye med 75-års dagen. Vi er mange som er kjempeglad i deg, og som vil hylle deg i dag. Du har vært gift med pappa i 55 år! Dere er et flott, og ungdomslig par, som deltar på det meste. Dere drar på camping, på ferier, på hytta og koser dere med gode venner og familie. Alltid er du ute i god tid med det du skal gjøre, og planlegger godt i forkant. Noen ganger kan vi kanskje synes du er for nøye, og legger «sjela di» litt for mye i ting. Men det er sånn du liker det, og det kommer oss alle til gode. Vi to barna med våre familie er veldig glad i deg, og nyter godt av din kunnskap, din hjelpsomhet, din ryddighet og din klokskap. Du er veldig interessert i barnebarna og hva de holder på med. Etter hvert er barnebarna blitt voksne, og du har et kjempegodt forhold til alle fire, og også til ditt bonusbarnebarn. Oldemor er du også blitt, så her vokser familien stadig. I dag er dere også samlet alle fire søsknene, og det er stas at alle kan være samlet og feire deg. Du er eldst i søskenflokken, og har bestandig hatt et nært og godt forhold til dine tre yngre brødre og deres familier. Derfor er det spesielt artig at de blir med å feire deg i dag. Også svigerfamilien, og storfamilien har du mye kontakt med. Dere har stadige treff i Vestbygda og koser dere sammen. Det er alltid koselig å møtes – og en selvfølge at de blir med å hylle deg. I denne dataverdenen følger du godt med – og du er blitt en reser på å bruke Google. Du baker ofte gode kaker, og forteller ellers om ting som du har funnet via nettet. Alt skal være på stell hos deg, og med nettilgang, finner du ut av det meste som du måtte lure på…. I dag skal vi i den nærmeste familien kose oss sammen med deg, Vi skal spise deilig middag ute og ha det trivelig i huset i Hatten. Alt er klappet og klart til ei flott feiring av ei herlig dame. 75 gode klemmer fra Asbjørn, Roger og Janne med familier – og fra resten av gjengen.

Tiuz Nicolai Sandtorv-Georgsen 1 år

Hipp, hipp hurra for mamma sin finaste diamant, Tiuz Nicolai som fylle hele 1 år idag! Du e en solstråle som sprer uendelig med kjærlighet og glede til alle rundt dæ. Ikke minst en storsjarmør og hjerteknuser. Gratulere så mye med dagen mamma sin "Titi". Takk for det fineste året noensinne! Stor suss fra mamma og Mali.

Gustav 8 år

Hipp hurra til våres snille gode kule skøyergutt. Gratulerer med dagen hærlige Gustaven vårres. Milliona gode klemma fra mor Rita og far Tor. Uendelig glad i dæ.

Werner Holst 50år

Gratulerer så mye med 50årsdagen! Du er nu en sprek og god pappa, som vi setter stor pris på! Vi er utrolig glad i deg og håper du får en super bursdag. Stor feiring blir det til høsten. Store bursdagsklemmer fra din kjære, dine barn og barnebarn

Erling 3 år

Hipp hurra førr godgutten vårres Erling som fylle 3 år idag 15.06! Vi e veldig veldig stolt av dæ og glede oss til å feire dæ i helga med familie og venna. Stor bursdagsklem fra mamma, pappa og Simba