Bestill Annonse
Logg inn

Gratulasjoner

Totalt 36

Per Axel Seppola 60 år

Hipp hurra for verdens beste pappa, ektemann, sønn, bestefar og svigerfar som fyller 60 år idag! Du e omtenksom, hjelpsom, snill, har en enorm ståpåvilje og stille opp før dine nærmeste når dem har behov før hjelp. Vi e kjempegla i dæ. Feiringa tok du i helg, men du må få dæ litt kake i dag og! Mange klemmer og hilsener fra Vilde og Axel, Karen, Raymond, Helen, Marius, Bjørn, din kjære Gun og din mamma Karin.

Thea Fjelli 15 år

Vi gratulerer Thea Fjelli, Oslo, så mye med 15-års dagen i dag. Hun feires i grenda med familie og venner. Christian, mamma og pappa gratulere dæ hjerteligst med dagen. En stor klæm sendes fra Oslo til familie i nord.

Vår kjære pappa er 60 år

Hipp hipp hurra for vårres super pappa, Svein Ole Karlsen, som fylte 60 år 8 august. Du står alltid på å hjelpe oss når vi treng. En flott morfar e du for dine 4 barnebarn. Ingen e så flink handyman som dæ, når vi lure på nokka så veit du svaret! Gratulere så masse med dagen din! Vi e super gla i dæ, glede oss til å feire dæ. Stor klem fra dine 4 "små", Beate,Silje,Therese, Alida og Otelie. Konemor hilser også!

Alida Mathea Høvde fyller 7 år

Bestemor sitt største jentebarnebarn ho Alida Mathea Høvde fyller 7 år 9. august. På skolen er du flink, mest av alt er du snill og god. Glad i deg Alidamor. Stor bursdagsklem fra ho bestemor.

Alida Mathea Høvde fyller 7 år

Nå er det første året på skolen forbi og du har blitt en racer til å lese og god med tall.Du er en flink storesøster som tar vare på dine to småsøsken og hjelper til hjemme. Turning syns du er kjempegøy og du liker å sykle og gå på tur i fjellet eller på ski. Vi håper du får en super bursdagsfeiring, gode snille Alida. Klem fra mamma, pappa, lillesøster og lillebror.

Eivind Johan fyller 2år!

Vi ønsker å gratulere Eivind Johan så mye med 2 års dagen 10 august. Du er en snill, kreativ, livlig og omsorgsfull gutt som vi er uendelig glad i. På lørdag feirer vi deg med kaker og brus med kjente og kjære tilstede. Mange bursdagsklemmer fra Mamma og Pappa.

Rachel Constanse, 18 år.

Er det mulig, lillepia er blitt stor, 18 år og myndig i dag. Har allerede bodd hjemmefra i ett år, og du fortsetter "hybellivet" med din kjære. Kjipt at sensorene på Harstad Trafikkstasjon har fellesferie, du som har vært klar for oppkjøring helt siden påske, men ikke såååå lenge til høstferien. Vi håper at du får en flott dag, og at det blir tid til litt feiring før du reiser igjen. Gratulerer så masse med 18 årsdagen fineste Rachel. Vi er veldig glad i deg. Suss og klem fra Wulff, Andrea, Webjørn, Pål Rainer og mamma.

Liam 1år

Tenk i dag e d 1 år siden denna vakkerskatten kom tell verden. Liam va navnet du fikk og vi e så heldig før du har gitt oss så mange hærlige stunde. Du e en aktiv liten herremann som e høy og lavt. Du sjarmere alle i senk med ditt nydelige smil og bedårende øya. Dagen din bli feira m familie og venner , å mamman din har gjort alt ho kan før at den skal bli helmaks ! Gratulere så masse med dagen lille venn. Vi elske dæ Liam. Bursdagsklemmer fra Momo, Ronny, Matheo,Sannah , Madeleine og Aleksander. Og den største bursdagsklem og elske dæ fra mamman din!

Ferdinand Bendiksen 7 år

Gratulerer med dagen, kjære Ferry! Du er en skikkelig artigkar, med morsomme replikker og kommentarer stadig vekk. Vi synes du er en super kar, fortsett å være akkurat som du er. Bursdagen skal feires skikkelig når alle kompiser er hjemme igjen fra ferien, men vi tar en liten fest i dag og, så klart. Veldig glad i deg! Klem fra Pappa, mamma, Milla og Pepper

Ja da va dein 10. aug "endeli" her. Ho Turid Annie Johansen fylle 70år. Ja tenk 70år! Det skulle main ikkje tru. Førr deinna tøtta ho styre på me hus,hytte,bobil å jobb, å om ho sku ha et lite ledi øyeblekk så e ho der det skjer. Ei fantastisk kjærring, ei sabla go mamma og ei superduper bestemor e bare litt a det som kain skrive om ho. MEN det beste me ho e at ho e et JA-menneske. Store og små ønske dæ det beste førr dagen. Vi har jo feira litt, men glede åss tell å slå ut håre tell gangs me dæ og mange goe venna. Vi e ubeskriveli gla i dæ å glede åss tell vi møtes i sluttn a august. Stor å go bursdagsklem fra Willy, Kim, Vibeke, Lukas Evander, Thoma, Stine, Augustin, Matheo å Thelma