Bestill Annonse
Logg inn

Gratulasjoner

Totalt 24

tomt ønskes kjøpt eller leid

tomt ønskes kjøpt eller leid til lagring av biler. med eller uten lagerbygg/garasje,Gjerne usentralt. helst mellom Lødingen og Narvik. Ta kontakt med Erik Wasshaug på tlf 45008427

Josefine Wangen 8 år

En av solstrålan vårres i Tromsø fyller 8 år 13. januar 2017! Bestefar og bestemor i Kongsvik håper du får en kjempefin bursdag og sender deg varme bursdagsklemma!

Isak Nikolai Tande 4 år!

Isak Nikolai Tande 4 år! 8.januar fylle eldstegutten vårres 4 år! Du glede dæ veldig tel ho lillesøster kommer tel verden, og du e omsorgsfull og snill mot lillebroren din Lukas. Du e blitt så selvstendig og tar utfordringe på strak arm. Du prate som en foss, lure på mye rart, du sprer latter og glede rundt dæ og du e en skikkelig sjarmør :) Vi e så uendelig glad i dæ! Gratulere så mye med dagen! Masse klæmma fra mamma, pappa og Lukas! YNWA Bestemor og bestefar i Harstad og i Grov hilse også :)

Henriette 4 år

Hipp hurra for prinsessa vår ho Henriette Mathisen som fylte 4 år i går 13 Januar Ett skikkelig sjarmtroll du e,sjarmerer alle ned i kne. Vi feira dæ med kake og brus Kvit kaka du ville ha og selvfølgelig sa mamma ja :-) Gratulerer så masse med dagen.Vi e veldig gla i dæ prinsessa,lureguri og staberta vårres Klemma fra Richard,Agnethe,Mathias,mamma og pappa,Findus og Mario Henriette sende en stor klem til bestemor på Tennås og til mor & far .

Oscar Faukner Abrahamsen 9 år!

I dag fyller den store fine gutten vår hele 9 år! Du er en omsorgsfull og snill gutt, som fyller dagene med venner, håndball og Tae Kwon Do :) Vi gleder oss til å feire deg i helga! Masse klemmer på dagen din fra mamma, pappa og Anna :)

Solfryd A. Tømmerås 40 år

Snille mamma og flotte konemor Du er nå blitt en 40 år gammel jordmor Du er arbeidssom, systematisk og lager arbeidslister Ungene sukker, stønner og ut av døren seg lister Du jobber og ordner fra morgen til kveld Om kvelden faller du utslitt sammen som en fell Vi er kjempeglad i deg og ønsker deg en flott feiring ! Klem fra Norunn, Sunniva, Håvard, Nemo og Nusse

Brage Bolstad Andreassen 7 år

Tenk at lillemann i familien e blitt heile 7 år stor! Vår alles kjære Bragegutt, vår kjære lillebror! Du e så god og snill og fin, en ordentlig storsjarmør! Om ikke vældig lenge, spreng jenten ned di dør! Du e blitt så vældig stor, det e ikke tel å tru. Tante Caro syns nu ikke du skal bli nå større nu! Du les og skriv og regne, så lett som bare det. Og du kan gangetabellen, både nummer én og to og tre. Uansett ka du bli når du bli stor, om det e baker eller politi, Så kommer du tel å ha full kontroll på egen økonomi! Æ trur ikke at det finnes en sjuåring i dette land, Som kan spare pengan sine sånn som det du kan. Egen safe det har du fått, og den e stappfull av "pæng", Du driv med utlånsvirksomhet tel alle de som træng. I dag så skal du feires, vi kommer alle mann! Da skal du få åpne gava, og vi skal synge sang! Så HIPP HURRA førr Brage min, den bæste gutt æ vet! Æ e glad i dæ i dag, og i all evighet! Gratulere så masse med syvårsdagen Brage! Stoooor klæm fra tante Caro! Resten av familien hilse masse!

Lorenzo 13 år

I dag 14 januar har vi plutselig en tenåring i hus:) Lorenzo Silester Nordby fyller 13 år :) Du e en super storebror for Carmen og Sebastian å en like super sønn å bonussønn:) Regne med feiringa på Fun Parks va super å så blir d så klart kaker å pakker hjemme på dagen :)Vi e masse gla i dæ:) <3 stoooor klæm fra Pappa, Live, Carmen og Sebastian :)

Edvard Isaksen Berg 4 år

Den 16.januar fyller vår godgutt Edvard 4 år. Snill, morsom og til tider litt vri, gleder seg til han snart storebror skal bli. Glad i musikk, leke og være på tur, du vet alltid hva du skal si og har gode kommentarer på lur. Gratulerer så mye med dagen lille venn! Vi er veldig glad i deg! Klem fra mamma, pappa og Sander.

Emil Gjerstad, 5 år!!!

Hipp hipp hurra til Emil som fyller 5 år den 16. januar!! Håper dagen blir slik du ønsker med masse venner og familie, kaker, godterier og pakker!!;) Vi er veldig glade i deg!;) Masse klemmer fra storesøster Ines, lillebror Even, pappa og mamma.