Bestill Annonse
Logg inn

Gratulasjoner

Totalt 48

Fassial fyller 9 år

Gratulerer med dagen for Fassial El-Joumayle som fyller 9 år. Vi er kjempeglad i deg. Bursdagshilsner fra mama Mayadia, papa Omar og mormor Amina. Hilsniger kommer også fra tanta Summia i Canada, uncle Muayed i London og uncle Ignazio I Torino. Happy Birthday to You.

Viljar Kvam Sørensen 8 år

I dag 20 april fyller Viljar Kvam Sørensen 8 år! Du er en super duper flott gutt med et stort smil. Liker å spille fotball, være sammen med kompiser og gå på turer sommer som vinter sammen med oss. Vi er veldig glade i deg og ønsker deg en super fin dag. Mange gebursdags klemmer fra Sondre, pappa og mamma

Andreas Mentzoni Pedersen 4 år

Andreas Mentzoni Pedersen 4 år. Hurra vi har en gutt så flott Ja han er bare heilt topp. Med hvitt hår og blåe øyne Du prater, klemmer og sjarmerer alle. Du liker å være ute på tur, dinosaurer og sjokolade er bare heilt topp. Snill og god og sta av og til, Du vet hva du vil og det hører til. Andreas venn vi er glad i deg. Klem fra hele familien.

Stella Lind Jensen 2 år

hipp hipp hurra for minste pia vårres som fyller 2 år i dag 20 april! En glad og snill jente med ben i nesa kan vi vel slå fast. Gratulerer så masse med dagen, feiringa tar vi på lørdag. Stella vil sende en hilsen til besteforeldre i Harstad og Andørja.Vi er alle veldig glad i deg, stor klem fra Nanna, Mia, Malin, Mamma og Pappa

Emilie Lind Simmersholm 16 år

Hurra for min storesøster og vår inderlige og kjære, Emilie Lind Simmersholm?, som på Averøy bor. Hun fyller 16 år på torsdag. Gratulerer så mye med dagen! Mange klemmer fra lillesøster Andrea, mamma? i himmelen og pappa. Emilie hilser til tante Monica, onkel Tom Einar, Elise, Vilde og Preben i Tovik, bestemor i Gausvik, gudmor og gudfar i Medkila og ellers alle kjente.

Tom Hatteberg Iversen 40 ÅR!!

Kjære fine snille pappaen vår, i dag fyller du BARE 40 år! En dag i året e dagen unik, for den dagen e din og ingen daga e lik. Tjue år på hver slalåm lår, vi syns det e rart at du Ikje har noen gråe hår?! Du stille opp og e alltid med, på sommerstid og i masse sne. På sommeren i båt og på vinteren på ski, e det rart at åran bare flyg forbi? Du e alltid artig og finn alltid på noe skøy, men å vaske tøy synes du kanskje ikke e like gøy.. Det e ikje noen tvil at du e god til å lage mat, du passer alltid på at vi aldri har tomme fat. Mange interesser du har hatt.. du prøver å lære oss, men det er vanskelig å ha din fart.. du forbløffer oss stadig med alt du kan, og da lurer vi jo på: er du virkelig sann? Du kan så mye og litt om alt.. er det rart vi begge er pappadalt? En pappa som dæ skulle alle ha hatt, en som kan lære de små om ditt og datt. Vi e så stolt av dæ kjære pappaen vår, håpe du lever til du e over hundre år!!! Vi ønske dæ en fin dag, med venner, familie og et godt lag! Elske dæ fra månen og tilbake, håpe bursdagskaka smake. Suss og klem fra Celine og William<3

Arian Gerenius Løvseth 1 år

Vi gratulerer vår kjære gode, morsomme og skjønne lille gutt med 1 års-dagen ? Kjempeglad i deg ? Go'klemmer fra onkel Steffen, bestefar Jan-Hugo og bestemor Wivi

70 års dag

Vi gratulerer vår kjære bror, svigerbror og onkel Harald Josefsen med dagen. Dagen feires i Tromsø/Frankrike med familie og venner.

Linnea Helland-Espnes 1 år.

Gratulerer så mye med dagen til vår snille, blide, gode og søte lille tulle. Vi er kjempe glad i deg. Mange klemma fra Daniel, mamma og pappa.

Asle Johnsen 60 år

I året 1957 kom du til verden. En stjerne av de sjeldne, med ditt snille og gode vesen. Du var fra dine barndomsår en flittig arbeidsgutt, og jobba i fjøset med far din jamt og trutt. Idag e du litt lei de pliktene, men om ikke lenge e det Daniel som fører gården videre. Da kan du bare gravemaskin kjøre, det er vel det du ble født for å gjøre. Ski har vært din store lidenskap, og jaggu har du vunnet mange mesterskap. Nå du lange tura på truger går, og mange flotte turopplevelsa får. Kathrine heng med pappa , på kryss og tvers. Både opp og ned bakka og litt i revers. Vi synes du e en fantastisk kar, vi føle oss både stolt og heldig over at du e vårres far. Førr mange gode egenskapa du har. Omsorgsfull og snill, du hjelper oss med det vi ikke får til. Helena ferden hjem tel nord har tatt, for idag skal vi feire vår store skatt. Håper får du en fantastisk dag, den skal vi feire ilag. Vi e utrolig glad i deg. De hjerteligste gratulasjoner fra: Liss, Kathrine og Øyvind, Daniel og Stine, Helena og Eyvind, Kasandra, Alexandria, Phillip og Arne.