Bestill Annonse
Logg inn

Siste

SYKKEL

DIV BILLIGE REP OBJEKT SELGES

Antikk skap 132x96 cm selges

Antikkk skap 132x96 cm selges trekvitt fleire hundre aar gammelt. indre sogn.I ...

Hybel ønskes leid

Ønsker snarlig å leie en enkel hybel (evnt. hybelleilighet), grunnet endring i l...

4x4 pajero 2.5

Selges som delebil/reppobjekt bud tlf 90509688

Utstyr til badet

120 cm. langt underskap m/4 dører og hyller til salgs. Oras armatur følger med. ...

Dreambox DM8000 HDPVR Kr.1999.-

Selger en strøken DM8000HD PVR for satelitt - 4 Tunere Satelitt - Noctua lydlø...

stor tomt

som passer til næring på almenningsfjellet selges. tlf 917 65 177

Datahjelp

Treg PC. Internett Trådløst utstyr Problemløsing/oppsett Jeg kommer på besøk ...

Trekkspill

til salgs. Norsk system. Tlf: 417 41 287

HAGE & UTEMILJØ

Vi utføre alt innen hage & utearbeid. Rehabelitering & nyanlegg av hager/grønta...

Polakker søker

all slags korttids- og langtidsarbeid, spesielt, sveising, mekanisk, snekkering ...

Båt selges

MS Søylabuen sheltert Dim 14.97x5.38 m Rigget for garn kjako2@online.no T...

Priser

Ved å annonsere på Annonsetorget, så kommer annonsen din både på nett og i papirutgaven av Harstad Tidende. Annonsen ligger inntil 30 dager på nett og du får inntil 3 innrykk i papirutgaven i pakken. I kategorien «torget» er det inkludert ett innrykk i papir.
Pris for annonsepakke er kr 225,- og på «Torget» er det kr 100,-

Frister for innrykk i papiravisen: Innrykk må bestilles innen kl. 10:00 dagen før annonsen skal på trykk.
Til mandagsavisen er fristen innen fredag kl. 10:00.

Velkommen til Annonsetorget.
På Annonsetorget legger du selv inn annonser for både kjøp og salg. Annonsetorget er Harstad Tidendes lokale markedsplass for rubrikk. Her kan du kjøpe det du har lyst på og selge det du ikke har bruk for. Og ikke minst – det er enkelt! For deg som legger inn annonse er det mange fordeler. Du kan betale med kort. Laste opp flere bilder i annonsen og bestille innrykk i Harstad Tidende med et tastetrykk.
I tillegg til at annonsen legges ut på annonsetorget.ht.no og i papirutgaven, så kan du forsterke ditt budskap med tilleggsannonsering på ht.no.
Gjennom Annonsetorget er du tilgjengelig for over 30 000,- personer i Harstadregionen.Kjøreregler på Jungeltelegrafen
1)Vi anbefaler at du benytter bilder av god kvalitet som viser godt hva som er til salgs. I kombinasjon med en beskrivende tekst, øker det sjansen for at annonsen blir godt lagt merke til. Du vil kunne dele annonsen på ulike sosiale medier
2)Det er ikke lov å annonsere varer som er ulovlig i Norge (spesielle dyr eller spesielle varer). Du kan heller ikke annonsere for lotterier, pyramidespill og nettverkssalg, eller annonser som kan oppfattes som støtende
3. Vi forbeholder oss retten til å fjerne annonsen hvis den strider mot våre annonseregler og/eller vår oppfatning av hvilke type annonsering vi ønsker på Jungeltelegrafen. Hvis din annonse fjernes vil du få beskjed til den epostadressen som er registret på din brukerkonto.
7. Vi kan sende informasjon videre om bruker/annonse til politiet eller annen offentlige myndigheter, for eksempel for å avklare konkrete tvister om annonseobjektet, jf personopplysningsloven § 8.
8. Harstad Tidende kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for tap som oppstår knyttet til eventuell for sen eller uteblitt innrykk av bestilte annonser.
9. Ved å registrere deg som bruker av vårt rubrikkannonsesystem, godtar du at vi lagrer de opplysningene du oppgir i forbindelse med registreringen. Du aksepterer også at vi kan bruke din epost-adresse og/eller telefonnummer til å kontakte deg med spørsmål og tilbud om andre tjenester. Dersom din kontaktinformasjon er uteblitt fra din annonse, forbeholder vi oss retten til å videreformidle dette til tredjepart.


Spørsmål